Om Padelhall

Padelhall.dk ApS

Padelhall.dk Skive består af 5 indendørs double baner og 1 singlebane af bedste kvalitet, et fællesareal og to toiletter.  

Padelhall.dk Skive er en af Danmarks første opvarmede centre bygget direkte til formålet padel. Centret er røgfrit, ubemandet og videoovervåget. Alt foregår digitalt mht. bookning af baner og leje af udstyr. Der vil dog altid være mulighed for at kontakte os vedrørende spørgsmål eller ideer til nye tiltag. 

Vi skaber rammerne for en hyggelig kultur, hvor der er mulighed for at dyrke det sociale samvær på en aktiv, sjov og anderledes måde. 

Vi går op i, at de besøgende skal have en god oplevelse. Der gøres meget ud af, at der skal være rig mulighed for at dyrke det sociale samvær inden, under og efter et spil padel ved benyttelse af vores hyggelige fællesareal. 

Der er mulighed for at booke en træner, som vil vejlede og undervise i padel for såvel nybegyndere som øvede. Dette aftales individuelt med træneren. 

Der gøres opmærksom på, at vi hos Padelhall.dk er meget fokuseret på spillernes sikkerhed og tryghed, derfor er banerne overvåget 24 timer i døgnet. Af samme årsag er centeret kontantløst. 

Som følge af COVID-19 har vi udstyret hallen med adskillige spritdispensere, samt berøringsfrie sæbedispensere, håndklædeark og vandhaner med sensor.

Hjertestarter

Er uheldet ude, forefindes hjertestarter på Bjørnevej 4. Tjek i øvrigt hjertestarter.dk

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.